Productiestagiair Blauw Bloed - EO

36 uur per week

Altijd al geïnteresseerd geweest in het programma Blauw Bloed? En gedreven om zelf mee te draaien in een TV-productie? Dan is dit de stageplek voor jou!

Je bloed hoeft niet ‘blauw’ te zijn om bij hét royaltyprogramma van de Nederlandse Publieke Omroep te werken, maar passie voor televisie is wel noodzakelijk! Je krijgt een kans om in vier/vijf maanden een schat aan ervaring op te doen. Dit kan dé stageplek voor jou zijn maar, je moet wel graag willen…

De afdeling
Blauw Bloed is het wekelijkse royaltyprogramma van de EO, met uitzendingen op iedere zaterdagavond rond half acht. Het programma wordt gemaakt door een gedreven team bestaande uit ongeveer 15 medewerkers.

Wat ga je doen?
Onder de coaching van een van de producers zal je 'on the job' leren wat je tot nu toe in je opleiding van 'horen zeggen' hebt.    

Je werkzaamheden tijdens je stageperiode bestaan uit het draaiende houden van de lopende productie van Blauw Bloed ter ondersteuning van de producers. Een unieke kans dus om 'vlieguren' te maken binnen de televisiebranche.

Wat zoeken wij in jou?
Het is belangrijk dat je betrokken bent bij het programma en het team en dat je ook inhoudelijk geïnteresseerd bent in het programma. Verder verwachten we dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst en dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Je bent een doener en toont een hoge mate van verantwoordelijkheid. Je wilt alle facetten van een TV-productie leren kennen en daar je inzet aan leveren.

Onze voorkeur gaat uit naar een derde- of vierdejaars leerling van een HBO Media- en Entertainment Management Opleiding.

Stageperiode
Vanaf 1 feburari 2019 is Blauw Bloed op zoek naar een stagiair die in ieder geval 3 maanden beschikbaar is. 

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatie naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline van Wijlandt, producer TV ([email protected]) of 035-6474609.