Stagiair ICT Ontwikkeling - EO

We zijn op zoek naar jou! Tenminste als je creatief bent, van puzzelen houdt, iets met techniek hebt, maar vooral een ‘Hart voor ICT’ bezit.

Afdeling
ICT-Ontwikkeling is een team binnen de Afdeling ICT & Innovatie. Je werkt nauw samen met het team ICT-Beheer dat al jouw ontwikkelingen uiteindelijk in beheer gaat nemen en met de ICT-Servicedesk die het eerste aanspreekpunt is richting de gebruikers.

Wat ga je doen?
Binnen het ontwikkel team worden alle nieuwe ICT toepassingen gemaakt en getest. Dat kunnen grote projectmatige implementaties of migraties zijn, maar ook kleine gebruikersgerichte aanpassingen. Je werkt nauw samen met het team ICT-Beheer dat jouw ontwikkelingen uiteindelijk in beheer gaat nemen. Er is een grote kans dat je ook betrokken wordt bij het probleembeheer proces. Als maker van de toepassing ben je de expert. Zo komt je puzzel talent ook weer mooi van pas.

Wat zoeken we voor jou?
Je denkt samen met het projectteam na over de toepassing die je gaat maken. Als de taken verdeeld zijn, kun je goed zelfstandig werken. Binnen het proces kun je goed gebruik maken van je creatieve vermogen en geef je niet snel op als het even tegen zit. Je documenteert over hetgeen je maakt, zodat de andere teams weten hoe het werkt en hoe ze het moeten onderhouden. We verwachten dat je een opleiding volgt op (minimaal) HBO-niveau en dat je respect hebt voor dat waar de EO voor staat.

Waarom stage lopen bij de EO?
De Evangelische Omroep is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers. 

Stageperiode
Het gaat om een fulltime meeloopstage, bijvoorkeur voor 3 of meer maanden, maar een deelperiode is ook bespreekbaar.

Stagevergoeding
€ 250,- per maand op basis van 36 uur per week.

Reageren
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV t.a.v. Peter Regelink naar [email protected] of reageer via het online sollicitatieformulier. Wil je meer informatie? Stuur ons dan een mail.