Docent Digitale vakken - 0,4 fte - Mediacollege Amsterdam

Docent Digitale vakken bij het mbo

(0,4 te)


Het Mediacollege Amsterdam (Ma) is op zoek naar een enthousiaste docent die graag aan onze mbo-studenten lessen wil geven op het gebied van Digitale vakken.

Past deze baan bij jou?
Als inspirerende docent en begeleider van jonge mensen in de leeftijd van 16 tot 20 jaar, werk je aan de innovatie van het onderwijs en maak je deel uit van een dynamisch mbo-team van enthousiaste docenten. Zij bepalen gezamenlijk het gezicht van de opleiding.

Resultaatgebieden
Zorgdragen voor het onderwijs
Je geeft lessen in alle leerjaren van het mbo, niveau 2 en 3. Je bent zeker breder inzetbaar dan in je eigen vakgebied. Je begeleidt groepen leerlingen, beoordeelt werkstukken, verslagen en je neemt toetsen af.

Bijdrage aan de ontwikkeling, vernieuwing van het onderwijs en activiteiten Je signaleert en analyseert behoeften tot vernieuwing van het onderwijsprogramma. Ook lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en verzorging van nieuwe onderwijsprogramma’s. Je werkt o.a. mee bij schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten.

Zelfportret
Kennis/vaardigheden/ervaring/competenties
Als bevoegde tweedegraads docent digitale vakken, ben je breed inzetbaar. Je werkt in ieder geval met Photoshop, Indesign en Illustrator, Web en DTP. Verder beschik je over interpersoonlijke, pedagogische, communicatieve, vakinhoudelijke en organisatorische competenties en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Ook ben je goed in staat om de lessen ordelijk te laten verlopen. Je inspireert de leerlingen, bent gericht op innovatie, kwaliteit en resultaten. Ook hecht je belang aan zelfontwikkeling.

Ons aanbod
Het werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 0,4 fte ingaande per 1 september 2017 tot en met 31 juli 2018. Het bruto salaris is conform CAO/MBO voor een docent LB tussen minimaal € 2.687,-- en maximaal € 4.019,-- bij een volledige betrekkingsomvang van 1,0 fte. Ma kent een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO/MBO*.

Wil je solliciteren?
Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij de heer C. de Wit, opleidingsmanager, onder het telefoonnummer 06-46602833. Als dit jouw baan is, ontvangen wij graag jouw cv met sollicitatiebrief (met daarbij als bijlagen een kopie van behaalde diploma’s) vóór 1 september 2017. Klik op de sollicitatiepagina om jouw sollicitatie te sturen naar afdeling P&O, t.a.v. Anton Tempelaar, personeelsfunctionaris a.i. Na de sluitingsdatum ontvang je zo spoedig mogelijk bericht over het vervolg van de sollicitatieprocedure.

*zie voor meer informatie www.mboraad.nl onder publicaties, thema’s, CAO MBO

0


Deel deze vacature op
Vacature samenvatting
Locatie
Amsterdam
Datum
27-07-2017
Categorie
Design/Grafisch
Uren per week
minder dan 24 uur
Dienstverband
Vast